BoekUwBuitenhuis.nl
Vakantieperiodes

Vakanties

  • Vakantieparken in Lochem, Markelo en Enter
  • Luxe vakantiehuizen
  • Kleinschalig
  • In een groene omgeving

Vakanties bij BoekUwBuitenhuis.nl

Bent u van plan een vakantie te boeken bij een van onze vakantieparken in Overijssel of Gelderland? Voor elke gelegenheid hebben wij bij verschillende vakantieparken gegarandeerd een geschikt accommodatie, die voldoet aan uw wensen. Beleef een heerlijke tijd in Gelderland of Overijssel!

 

Wanneer komt u langs?

Vakantieparken in Overijssel

Onze parken Vakantiepark Hessenheem en Vakantiecentrum 't Schuttenbelt zijn gelegen in Overijssel. Bij Vakantiepark Hessenheem in Markelo kunt u luxe vrijstaande lodges voor 2, 4, 5 of 6 personen huren. Deze luxe vakantiewoningen liggen op prachtige plekjes in het bos. De vele waterpartijen en groene omgeving zorgen voor een ontspannen verblijf. Tijdens uw vakantie bij vakantiepark Hessenheem kunt u een balletje slaan op de tennisbaan, zwemmen in het verwarmde openluchtzwembad of genieten van een culinaire verrassing bij Bistro de Loep. Tip: huur fietsen en verken de prachtige omgeving met vele kastelen en landerijen.

Bij Vakantiecentrum't Schuttenbelt heeft u de keuze om een luxe vakantiewoning, glampingtent of groepsaccommodatie te huren. Op dit vakantiepark in Enter vermaken jong en oud zich opperbest. Plons in het buitenzwembad met waterglijbaan of speel een potje voetbal of basketbal op het all weather sportveld. In de schoolvakanties is het enthousiaste animatieteam aanwezig met leuke activiteiten voor de kinderen. 

Vakantiepark in Gelderland

Bij Vakantiepark De Lochemse Berg in Lochem zijn alle vakantiewoningen gesitueerd rondom een aangelegde waterpartij en omgeven door bomen. Bij deze vakantiewoningen in de Achterhoek heeft u de keuze uit diverse typen, geschikt voor 3, 4 of 5 personen. Op dit park zijn geen faciliteiten aanwezig, zodat u in alle rust kunt genieten van de prachtige omgeving en echt even tijd hebt voor elkaar. Het is ook zeker de moeite waard om een wandeling of fietstocht door het prachtige coulissenlandschap te maken. 

 

Ontdek onze kleinschalige vakantieparken