BoekUwBuitenhuis.de
Vakantie in juni

Vakantie juni

  • Vakantieparken in Gelderland en Overijssel
  • Lodges en groepsaccommodaties
  • Omgeven door natuur

Vakantie in juni in Gelderland of Overijssel

Juni is een zeer geschikte maand om uw vakantie te vieren. Aangename temperaturen, voordelige prijzen en de rust van het voorseizoen. Waar kunt u dit nu beter vieren dan op een vakantiepark van BoekuwBuitenhuis? Onze vakantieparken in Twente en de Achterhoek zijn de ideale bestemming om uw vakantie in juni te vieren. Of u nu wilt verblijven in een luxe huisje of in een groepsaccommodatie, u vindt het op onze vakantieparken midden in de natuur. Kies voor een vakantie in Overijssel bij Vakantiecentrum 't Schuttenbelt of Vakantiepark Hessenheem. Of vier uw voorzomer in Gelderland bij Vakantiepark De Lochemse Berg. Eén ding is zeker, tijdens een vakantie op een park van BoekuwBuitenhuis ervaart u rust, ruimte en privacy!

 
 

Huisje huren in juni

Wilt u tijdens uw vakantie in juni genieten van extra luxe en comfort? Op al onze vakantieparken kunt u een huisje huren in juni. U verblijft in een luxe lodge in Nederland geschikt voor maximaal 6 personen en voorzien van alle gemakken. Alle lodges hebben een vrijstaande ligging, waardoor u beschikt over veel privacy én het merendeel ligt aan een waterpartij. De vakantiehuizen zijn voorzien van een volledig ingerichte keuken, twee of drie slaapkamers en een ruime tuin met terras en meubilair. Ervaar de rust bij BoekUwBuitenhuis en kom een huisje huren in juni.

 

Activiteiten tijdens uw juni vakantie

Hoewel het een stuk rustiger is tijdens een juni vakantie, is er nog voldoende te ontdekken en ondernemen. Op de parken zijn enkele faciliteiten aanwezig die uw vakantie helemaal compleet maken, zoals een buitenzwembad en diverse tennisbanen. Bovendien kunt u gebruik maken van de horeca en fietsverhuur. 

In de omgeving vindt u een uitgebreid netwerk van wandel- en fietspaden. Maak er een leuke wandelvakantie of juist een fietsvakantie van en ontdek op die manier de omgeving. U wordt langs prachtige natuurgebieden geleid waar u een afwisseling van bossen, weilanden, riviertjes en historische boerderijen aantreft. Een bezoek aan Lochem, Markelo of Enter mag ook zeker niet ontbreken. Bent u klaar voor een vakantie in juni?

Ontdek onze vakantieparken