BoekUwBuitenhuis.nl
Pinksteren

Pinksteren

Pinksterweekend

Genieten van het buitenleven doet u bij de vakantieparken van BoekUwBuitenhuis.nl. In het Gelderse Lochem vindt u Vakantiepark De Lochemse Berg met luxe lodges midden in het groen. Uw pinksterweekend toch liever in Overijssel vieren? Kom dan naar Vakantiepark Hessenheem in het leuke plaatsje Markelo en verblijf in luxe vrijstaande lodges voor 2 tot 6 personen. Ook is Vakantiecentrum 't Schuttenbelt in Enter een optie. Hier kunt u verblijven in moderne vakantiehuizen, glamping tenten of ruime groepsaccommodaties in het prachtige Twente. U vindt gegarandeerd uw ideale vakantiebestemming op de parken van BoekUwBuitenhuis.nl.

 

Pinksteren in Twente of de Achterhoek

Kan de zomer voor u niet vroeg genoeg beginnen? Tijdens Pinksteren kunt u heerlijk genieten van de vroege zomerzon en het ultieme buitenleven. In de omgeving van Lochem, Markelo en Enter maakt u prachtige wandelingen of fietstochten en leert u de Twentse en Achterhoekse natuur écht kennen. Tijdens uw pinksterweekend weg kunnen de temperaturen in Nederland al aardig oplopen. Gelukkig bieden de openluchtzwembaden op onze vakantieparken de nodige verkoeling na een warme zomerdag. Tevens beschikken de vakantieparken over diverse horecagelegenheden. Verblijven in een luxe lodge of ruime groepsboerderij midden in de natuur? De parken van BoekUwBuitenhuis.nl maken het allemaal mogelijk. 

 

Vakantiepark De Lochemse Berg
Nederland - Gelderland

De Lochemse Berg is een prachtig gelegen, kleinschalig park in de Achterhoek. Nieuwe lodges op ruime kavels aan het water. Ultieme ontspanning in Lochem!
Bekijk De Lochemse Berg
 

Bospark Markelo (Hessenheem)
Nederland - Overijssel

Gelegen in het prachtige Twente is Bospark Markelo. Het vakantiepark beschikt over luxe lodges met een ruime tuin en terras. Bosrijke omgeving 🌳
Bekijk Vakantiepark Hessenheem
 

Vakantiecentrum 't Schuttenbelt
Nederland - Overijssel

Landelijk gelegen kleinschalige camping waar de focus op elkaar ligt. Zonder te veel poepas maar wel met alle faciliteiten binnen handbereik.
Bekijk Vakantiecentrum 't Schuttenbelt