1. Parken in Lochem, Markelo en Enter
  2. Vakantiehuizen en groepsaccommodaties
  3. Kamperen in Twente

Vakantieparken van BoekUwBuitenhuis.nl

BoekUwBuitenhuis.nl biedt een aanbod van drie unieke vakantieparken midden in de schitterende natuur van Twente en de Achterhoek: Vakantiepark De Lochemse Berg in het Gelderse Lochem, Vakantiepark Hessenheem in het Twentse Markelo en Vakantiecentrum 't Schuttenbelt in Enter. Verscholen in het groen of gelegen aan prachtige waterpartijen vindt u luxe 4- tot 6-persoons lodges; zeer geschikt voor een gezinsvakantie of een seniorenvakantie! Ook kunt u bij Vakantiecentrum 't Schuttenbelt kiezen voor een kampeervakantie op ruime comfortplaatsen met leuke faciliteiten binnen handbereik. Wilt u liever op pad met een grotere groep? 't Schuttenbelt beschikt ook over een groot vakantiehuis en een heuse vakantieboerderij voor maximaal 28 personen. U vindt gegarandeerd uw ideale vakantiebestemming op één van de drie vakantieparken in Twente en de Achterhoek.

Bekijk het aanbod, maak uw keuze en we verwelkomen u graag op één van onze vakantieparken. 

 
 
Vakantiepark De Lochemse Berg
Vakantiepark De Lochemse Berg

Vakantiepark De Lochemse Berg

De Lochemse Berg is een prachtig gelegen, kleinschalig park in de Gelderse Achterhoek. Hier vindt u nieuwe, luxe 4-persoons lodges op ruime kavels aan het water. Vanuit uw lodge loopt u zo naar de rivier de Berkel en ook het gezellige stadcentrum van Lochem is dichtbij gelegen.
Bekijk Vakantiepark De Lochemse Berg

Vakantiepark Hessenheem

Bij het mooie plaatsje Overijsselse Markelo ligt Vakantiepark Hessenheem, prachtig verscholen in een bosrijke omgeving. Het park biedt sfeervolle 4- tot 6-persoons lodges met een ruime tuin en terras. Ook vindt u hier een openluchtzwembad en een gezellige bistro. Op enkele meters afstand vindt u tevens een overdekt binnenzwembad.
Bekijk Vakantiepark Hessenheem

Vakantiecentrum 't Schuttenbelt

Midden in de prachtige natuur van Twente vindt u deze gezellige familiecamping met 60 mooie, ruime comfortplaatsen. Alle faciliteiten voor een zorgeloos verblijf zijn aanwezig, inclusief een verwarmd buitenzwembad. Daarnaast zijn er twee groepsaccommodaties voor een gezellige familiereünie en luxe lodges voor 4 personen.
Bekijk Vakantiecentrum 't Schuttenbelt