BoekUwBuitenhuis.nl
Meivakantie

Meivakantie

Meivakantie

Geniet van de lente tijdens de meivakantie op één van de natuurrijke vakantieparken van BoekUwBuitenhuis.nl. In het Gelderse Lochem vindt u Vakantiepark De Lochemse Berg, in het Overijsselse Markelo ligt Vakantiepark Hessenheem en in het Overijsselse Enter kunt u verblijven bij Vakantiecentrum 't Schuttenbelt. De parken liggen stuk voor stuk in een prachtige omgeving boordevol bossen en landerijen. Breng uw meivakantie gezellig samen door met uw gezin, familie of vrienden in een luxe buitenhuis en grote vakantieboerderij. Voel de lente in de frisgroene landerijen en geniet van de frisse lucht tijdens een lange boswandeling. In mei hoeft u niet ver te reizen voor een onvergetelijke vakantie; geniet van de lente in Nederland op één van de vakantieparken van BoekUwBuitenhuis.nl

Meivakantie in luxe

De maand mei is een heerlijke maand om op vakantie te gaan; de zomer is al in aantocht en misschien kunt u zelfs al voorzichtig pootje baden, maar tegelijkertijd zitten we nog midden in het vrolijke bloeiseizoen van de lente. In uw luxe lodge geniet u van een lekker kopje koffie, terwijl de kinderen in de tuin op zoek gaan naar mooie bloemen. Bij wat minder weer kruipt u gezellig met zijn allen op de bank bij het haardvuur, waar het natuurlijk net ietsje leuker is dan thuis op de bank. De meivakantie is daarnaast een ideale periode voor een mooie wandeling door de Twentse of Achterhoekse natuur; met zijn tweeën, met het gezin of met de hele familie. En dat alles kan gewoon in eigen land! Beleef een ontspannen meivakantie op één van de drie vakantieparken van BoekUwBuitenhuis.nl.

Vakantiepark De Lochemse Berg

De Lochemse Berg is een prachtig gelegen, kleinschalig park in de Achterhoek. Nieuwe lodges op ruime kavels aan het water. Ultieme ontspanning in Lochem!
Ontdek De Lochemse Berg

Bospark Markelo (Hessenheem)

Gelegen in het prachtige Twente is Bospark Markelo. Het vakantiepark beschikt over luxe lodges met een ruime tuin en terras. Bosrijke omgeving 🌳
Ontdek Bospark Markelo

Vakantiecentrum 't Schuttenbelt

Boek een vakantie midden in de prachtige natuur van Twente bij Vakantiecentrum 't Schuttenbelt!🏠 Luxe lodges, moderne glampingtenten en groepsaccommodaties.
Ontdek Vakantiecentrum 't Schuttenbelt