BoekUwBuitenhuis.nl
Te koop

Te koop

Koop uw eigen Buitenhuis

Bent u toe aan een eigen buitenhuis op de mooiste parken van Nederland? Op onze vakantieparken worden er met enige regelmaat (nieuwe) recreatiewoningen te koop aangeboden. Het aanbod varieert van luxe traditioneel gebouwde villa's tot mooie chalets. Vele vakantieliefhebbers gingen u al voor in de aanschaf van een eigen buitenhuis.

Recreatiewoning kopen bij UwBuitenhuis

Bent u op zoek naar een aantrekkelijke investering en wilt u daarvoor een vakantiehuis kopen? Dat kan bij UwBuitenhuis. De recreatiewoningen op onze vakantieparken in Gelderland, Utrecht, Flevoland en Overijssel lenen zich uitstekend voor de verhuur. U kiest zelf of u de recreatiewoning voor eigen gebruik koopt of voor de verhuur. Wanneer u kiest om een vakantiewoning te kopen in Nederland om te verhuren ontzorgen wij u volledig. Zo kunt u profiteren van een uitstekend verhuurrendement zonder dat u zich druk hoeft te maken over zaken als onderhoud, bezetting en administratie.

 
 

De vakantieparken van UwBuitenhuis

Een recreatiewoning kopen midden in de natuur? De Lochemse Berg is te vinden in de prachtige Achterhoek en Vakantieparken Hessenheem en Schuttenbelt in het altijd gezellige Twente. U maakt hier prachtige wandelingen en fietstochten en een bezoek aan een pittoresk dorpje kan ook zeker niet ontbreken. De recreatiewoningen variëren in grootte, prijsklasse en mate van comfort. Of u nu een woning wilt kopen voor 2 personen of voor 6 personen; u vindt het bij UwBuitenhuis.

Wilt u meer weten over een recreatiewoning kopen bij UwBuitenhuis en de verhuur hiervan? Neem dan contact met ons op voor een adviesgesprek of vraag een brochure aan.