Vlinderhoeve woonkamer
Lochemse Berg
Schuttenbelt Lodges
jeu des boules Vakantiecentrum Schuttenbelt

Over BoekUwBuitenhuis.nl

BoekUwBuitenhuis.nl verhuurt prachtige recreatiewoningen door heel Nederland. Momenteel hebben wij vier vakantieparken:

 

Vakantiecentrum 't Schuttenbelt ligt in het dorp Enter in het gastvrije Twente.
Dit park heeft twee luxe groepsaccommodaties, 60 mooie kampeerplaatsen en twee luxe 4-persoons lodges.

 

Vakantiepark Hessenheem ligt in de Overijsselse bossen van Markelo.

Dit park biedt verschillende typen vakantiehuizen voor 2 tot 6 personen.

 

Vakantiepark De Lochemse Berg ligt aan de rand van het gelijknamige stadje Lochem, aan de Gelderse rivier de Berkel. Ook hier vindt u verschillende luxe buitenverblijven voor 2 tot 6 personen.

 

Buitengoed De Vlinderhoeve ligt in het buitengebied van het mooie plaatsje Gorssel in de Achterhoek. Hier zijn luxe 4-persoons lodge aan het water gerealiseerd.

 

Onze filosofie

Of u nu een weekendje of meerdere weken van huis bent, op vakantie mag het u aan niets ontbreken. Een luxe vakantievilla met sauna, een gezellige boerderij voor grote groepen, een knusse boslodge met comfortabele inrichting en een gashaard of een mooie plek op de camping en dat alles het liefst in een omgeving waar u kunt genieten van rust en natuur. Daarom bieden wij verschillende typen vakantieverblijven op verschillende soorten parken, maar altijd op de mooiste plekjes van ons land. Wij leggen de lat hoog als het om genieten gaat. Boek ook uw vakantieverblijf bij BoekUwBuitenhuis.nl en ervaar het zelf! 

 

Onze service

Bij BoekUwBuitenhuis.nl staat genieten op nummer 1. Daarom garanderen wij u dat u uw vakantiewoning brandschoon zult aantreffen. De inventaris van uw accommodatie is altijd compleet. Natuurlijk mogen ook kleine zaken als bijvoorbeeld een kurkentrekker nooit ontbreken. Daarom worden onze accommodaties altijd uitgebreid geïspecteerd voordat u incheckt. Om uw verblijf nog aangenamer te maken worden er op onze parken worden verschillende extra services geboden. Van opgemaakte bedden bij aankomst tot verse broodjes in de ochtend en van het bijplaatsen van een kinderbedje tot het verhuren van fietsen. Bij het boeken van uw accommodatie kunt u de gewenste services aangeven. En voor specifieke wensen kunt u altijd contact opnemen met het betreffende park.

Deze website maakt gebruik van cookies
Wij maken gebruik van cookies om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Meer informatie.
  • Essentieel
  • Ik wil een optimale website ervaring