BoekUwBuitenhuis.nl
Over BoekUwBuitenhuis

Over BoekUwBuitenhuis

Over BoekUwBuitenhuis.nl

BoekUwBuitenhuis.nl verhuurt prachtige recreatiewoningen en luxe groepsaccommodaties in Twente en de Achterhoek. Momenteel hebben wij drie vakantieparken; in Lochem, Markelo en Enter. Ieder park is uniek op haar eigen manier, maar één ding hebben zij gemeen; op ieder park geniet u van een prachtige natuur. 

 

Vakantiepark De Lochemse Berg
Nederland - Gelderland

De Lochemse Berg ligt aan de rand van het gelijknamige stadje Lochem, aan de Gelderse rivier De Berkel. Hier vindt u verschillende luxe buitenverblijven voor 4 personen.
Bekijk De Lochemse Berg
 

Bospark Markelo (Hessenheem)
Nederland - Overijssel

Vakantiepark Hessenheem ligt in de Overijsselse bossen van Markelo. Dit park biedt verschillende typen luxe vakantiehuizen voor 2 tot 6 personen met prachtige uitzichten op waterpartijen.
Bekijk Vakantiepark Hessenheem
 

Vakantiecentrum 't Schuttenbelt
Nederland - Overijssel

't Schuttenbelt ligt in het dorp Enter in het gastvrije Twente. Dit park heeft twee luxe groepsaccommodaties en luxe 4-persoons lodges met de nodige voorzieningen.
Bekijk Vakantiecentrum 't Schuttenbelt
 

Onze filosofie

Of u nu een weekendje of meerdere weken van huis bent, op vakantie mag het u aan niets ontbreken. Een luxe vakantielodge met sauna, een gezellige boerderij voor grote groepen, een sfeervolle boslodge met comfortabele inrichting en een gashaard of een mooie plek op het vakantiepark en dat alles het liefst in een omgeving waar u kunt genieten van rust en natuur. Daarom bieden wij verschillende typen vakantieverblijven op verschillende soorten parken, maar altijd op de mooiste plekjes van ons land. Wij leggen de lat hoog als het om genieten gaat. Boek ook uw vakantieverblijf bij BoekUwBuitenhuis.nl en ervaar het zelf! 

Onze service

Bij BoekUwBuitenhuis.nl staat genieten op nummer 1. Daarom garanderen wij u dat u uw vakantiewoning brandschoon zult aantreffen. De inventaris van uw accommodatie is altijd compleet. Natuurlijk mogen ook kleine zaken als bijvoorbeeld een kurkentrekker nooit ontbreken. Daarom worden onze accommodaties altijd uitgebreid geïspecteerd voordat u incheckt. Om uw verblijf nog aangenamer te maken worden er op onze parken worden verschillende extra services geboden. Van opgemaakte bedden bij aankomst tot verse broodjes in de ochtend en van het bijplaatsen van een kinderbedje tot het verhuren van fietsen. Bij het boeken van uw accommodatie kunt u de gewenste services aangeven. En voor specifieke wensen kunt u altijd contact opnemen met het betreffende park.