1. Vakantieboerderij tot 26 personen
  2. Vakantiehuis tot 28 personen
  3. Ook samen te boeken

Groepsaccommodatie in Twente

Op Vakantiecentrum 't Schuttenbelt vindt u dé ideale groepsaccommodatie in Twente voor uw familieweekend of vriendenweekend. Kom met een grote groep vakantie vieren midden in de schitterende Twentse natuur en verblijf in vakantieboerderij De Regge of vakantiehuis De Elsgraven. De vakantieboerderij is geschikt voor 16 tot 26 personen en bij De Elsgraven kunt u met 16 tot 28 personen vakantie komen vieren. Beide accommodaties zijn van alle gemakken voorzien en zijn zeer geschikt voor alle leeftijdscategorieën: voor zowel gezinnen met jonge kinderen als groepen 50-plussers. De groepsaccommodaties liggen op een rustige plek aan de rand van het vakantiepark in Enter. Met een vrij uitzicht over graslanden geniet u van veel privacy. Extra fijn is dat u in beide accommodaties gebruik kunt maken van gratis WiFi.

Vakantieboerderij De Regge

Beleef Twente in deze vakantieboerderij bij Vakantiecentrum 't Schuttenbelt. De boerderij is huisdiervrij, biedt veel privacy en heeft een heerlijk groot terras met een vrij uitzicht over het grasland. De riante woonkamer biedt veel ruimte om met de hele familie gezelschapsspelletjes te doen en de open keuken biedt de gelegenheid te koken met het hele gezelschap. De vakantieboerderij heeft in totaal zes slaapkamers, inclusief een grote slaapkamer voor maar liefst tien personen (leuk voor de kids!). Uiteraard maakt u onbeperkt gebruik van de faciliteiten van 't Schuttenbelt, waaronder het buitenzwembad, de tennisbaan en de jeu de boulesbaan.

 
Boek deze vakantieboerderij

Vakantiehuis De Elsgraven

Het sfeervol ingerichte huis beschikt over een grote woonkamer met gezellige eethoek en drie grote eettafels; ideaal voor een vakantie met een groot gezelschap. De keuken is van alle gemakken voorzien met onder andere een combimagnetron, vaatwasser, grote koelkast en vriezer. Eveneens is er een koffiezetapparaat en waterkoker aanwezig. Verdeeld over de beneden- en bovenverdieping vindt u elf slaapkamers, vier douches en acht toiletten. De groepsaccommodatie in Twente is geschikt voor mindervaliden. Wanneer mogen we u verwelkomen in dit vakantiehuis op Vakantiecentrum 't Schuttenbelt?

 
Boek deze groepsaccommodatie