BoekUwBuitenhuis.nl
Herfstvakantie

Herfstvakantie

  • Vakantie op een kleinschalig vakantiepark
  • In de Achterhoek of Overijssel
  • Omgeven door prachtige natuur

Geniet van de herfst in Overijssel of de Achterhoek

Verblijf tijdens de herfstvakantie in één van de luxe buitenhuizen op Vakantiepark De Lochemse Berg, Vakantiepark Hessenheem of Vakantiecentrum 't Schuttenbelt. Vanuit de boslodges geniet u van een prachtig uitzicht op bossen en waterpartijen, terwijl u binnen lekker opwarmt bij de open haard. De herfstvakantie is natuurlijk dé ideale tijd voor lange herfstwandelingen door de bossen. Op de parken van BoekUwBuitenhuis.nl zit u op dat gebied goed, want de vakantieparken liggen stuk voor stuk midden in de natuur!

Zoek uw perfecte accommodatie ⤵

 
 

Uw verblijf tijdens de herfstvakantie

De accommodaties van Boek Uw Buitenhuis bestaan uit luxe vrijstaande lodges en groepsaccommodaties. De luxe lodges zijn geschikt voor maximaal 6 personen en zijn van alle gemakken en al het comfort voorzien. Bovendien beschikt u over veel privacy, doordat de huizen vrijstaand zijn. Bij iedere lodge is het mogelijk om uw auto te parkeren. Op welk park u ook verblijft, u heeft altijd een schitterend uitzicht op de bossen of waterpartijen. Wilt u liever met een grotere groep verblijven bij Boek Uw Buitenhuis? Dat kan bij Vakantiecentrum 't Schuttenbelt. U vindt hier groepsaccommodaties voor 26 en 28 personen. Er is ook gedacht aan mindervaliden. Vakantiehuis De Elsgraven is perfect geschikt voor mensen die slecht ter been zijn. We zien u graag tijdens de herfstvakantie bij Boek Uw Buitenhuis!

 

Herfstvakantie bij één van onze parken

  • In Twente of de Achterhoek
  • Luxe lodges en groepsaccommodaties
  • Huisdiervriendelijk
  • Midden in de natuur
  • Geniet met de hele familie
 
 

Herfstvakantie in Twente of de Achterhoek

In de herfst zijn de Twentse en Achterhoekse natuur op haar mooist. De natuur maakt zich op voor koudere tijden en tovert daarbij de prachtigste kleuren tevoorschijn. Als u het geluk heeft dat u de herfstvakantie kunt vieren, heeft u nog meer geluk als u dat in één van onze luxe boslodges kunt doen. In de omgeving van de parken van BoekUwBuitenhuis.nl is genoeg te ontdekken; de bomen kleuren rood, geel en bruin, maar er is ook nog genoeg groen om u heen. Na een lange boswandeling door de frisse lucht is niets zo fijn dan binnen in uw vakantiehuis op te warmen; optimaal genieten tijdens de herfst op de parken in Lochem, Markelo en Enter