BoekUwBuitenhuis.nl
BoekUwBuitenhuis

Kleinschalige vakantieparken in de natuur

  • 3 kleinschalige vakantieparken
  • Gelegen in Twente en de Achterhoek
  • Luxe lodges
 

Vier uw vakantie op een kleinschalig vakantiepark in Nederland

Wilt u uw volgende vakantie doorbrengen op een rustige plek in de natuur? Bent u dus op zoek naar een kleinschalig vakantiepark in Nederland waar u ongestoord van een ontspannen verblijf zult genieten? Dan zullen de klein opgezette vakantieparken van BoekUwBuitenhuis u aangenaam verrassen. Ons aanbod unieke en natuurrijke parken liggen in de prachtige natuur van Twente en de Achterhoek; Vakantiepark De Lochemse Berg in het Gelderse Lochem, Bospark Markelo in het Twentse Markelo en Vakantiecentrum ’t Schuttenbelt in Enter. Alle drie de parken zijn kleinschalig en ideaal voor een rustige vakantie midden in de natuur.

 

Ontdek onze kleinschalige vakantieparken ⤵

Vakantiecentrum 't Schuttenbelt
Nederland - Overijssel

 

Vakantiepark De Lochemse Berg
Nederland - Gelderland

 

Bospark Markelo
Nederland - Overijssel

Uw verblijf op een kleinschalig vakantiepark

Wat de kleinschalige vakantieparken met elkaar gemeen hebben is de ligging in het groen, de rust en de gemoedelijke sfeer. Op onze kleine vakantieparken in Gelderland en Overijssel kunt u 2-, 4- en 6-persoons luxe vakantiehuisjes huren voor een vakantie met uw partner of het hele gezin. De mooie bungalows zijn uiteraard van alle gemakken voorzien voor een geheel onbezorgd verblijf. Op Vakantiecentrum ’t Schuttenbelt kunt u ook een groepsaccommodatie huren voor maximaal 28 personen.

Onze kleinschalige vakantieparken:

✔️ Luxe vrijstaande lodges voor max. 6 personen

✔️ Gelegen in het groen of aan waterpartijen

✔️ Groepsaccommodatie voor 28 personen

✔️ Rust, ruimte en afwisselende natuur

 

Sfeerimpressie van onze kleinschalige vakantieparken

 

Wat gaat u doen vanaf onze kleinschalige vakantieparken in Nederland?

Wie graag de rust opzoekt tijdens een vakantie of weekendje weg, viert vakantie op een kleinschalig vakantiepark. Bij BoekUwBuitenhuis vindt u drie charmante en natuurrijke parken in Twente en de Achterhoek waar u zult genieten van uw rust en privacy, maar toch ook de gemoedelijke en gezellige sfeer van het park. De kleinschalige vakantieparken van BoekUwBuitenhuis in Twente en de Achterhoek zijn ideaal gelegen voor wandelaars en fietsers. De vele bewegwijzerde routes leiden u langs de mooiste plekjes, dorpjes, kastelen en landgoederen in Gelderland en Overijssel. In de omgeving van de parken vindt u ook natuurgebieden, steden en attracties voor leuke dagjes uit. 

 
 
 

Ons kleinschalige park is ook ideaal voor wandelaars ⤵

8,8

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,8.

 

Veelgestelde vragen over onze kleinschalige vakantieparken 

Wat is een leuke kleinschalig vakantiepark in Nederland?

Vakantiecentrum 't Schuttenbelt, Vakantiepark De Lochemse Berg en Vakantiepark Hessenheem zijn alle drie kleinschalige vakantieparken midden in de natuur van Twente en Achterhoek. Onze kleine parken zijn ideaal voor mensen die op zoek zijn naar rust en prachtige natuur. 

Waar boek ik een huisje op een klein vakantiepark?

Bij BoekUwBuitenhuis heeft u keuze uit drie verschillende kleine vakantieparken in Gelderland en Overijssel. Op onze parken overnacht u in luxe lodges midden in de natuur. Onze huisjes zijn te boeken voor maximaal 6 personen, behalve bij Vakantiecentrum 't Schuttenbelt, hier kunt u ook overnachten in groepsaccommodaties voor 28 personen.

Waar kan ik overnachten op een kleinschalig bungalowpark?

Bij BoekUwBuitenhuis kunt u overnachtingen boeken op maar liefst drie verschillende kleine bungalowparken. Onze parken liggen midden in de natuur, zo kunt u vanaf uw bungalow wandelend of fietsend de omgeving verkennen. 

Wat is een leuke kleinschalig vakantiepark in Overijssel?

Op zoek naar een kleinschalig vakatiepark in Overijssel? Dan bent u bij BoekUwBuitenhuis aan het juiste adres. Bij ons heeft u namelijk keuze uit twee kleinschalige vakantieparken in Overijssel: Vakantiepark Hessenheem en Vakantiecentrum 't Schuttenbelt. Op onze parken overnacht u in luxe vakantiehuisjes midden in de natuur.