BoekUwBuitenhuis.nl
Vakantie september

Vakantie september

  • Vier vakantie in de natuur
  • Vakantieparken in Twente of de Achterhoek
  • Lodges voor max. 6 personen

Vakantie in september in de natuur

Wilt u graag op vakantie in september naar een natuurrijke plek waar u echt geniet van de omgeving, rust en ruimte? Dan zijn de vakantieparken van BoekUwBuitenhuis echt iets voor u. Op onze drie vakantieparken vindt u luxe lodges geschikt voor 2 tot 6 personen. Waarbij u ook kunt kiezen voor een vakantiehuis met wellness. Erg aangenaam wanneer het toch iets kouder is tijdens uw vakantie in september. September is eveneens een populaire maand voor weekendjes weg met uw hele familie of vriendengroep. Bij Vakantiecentrum 't Schuttenbelt kunt u een groepsaccommodatie voor maximaal 28 personen huren. Vakantiepark de Lochemse Berg bevindt zich in het Achterhoekse Lochem en grenst aan een bosrijk gebied. Vakantiepark Hessenheem en Vakantiecentrum 't Schuttenbelt bevinden zich in de Twentse plaatsen Markelo en Enter. Deze landelijke omgeving is zeer geschikt voor een vakantie in september in de natuur.

 

Huisje huren in september

Als u meer luxe en comfort wenst zijn onze accommodaties de ideale optie. Op onze kleinschalige vakantieparken kunt u een huisje huren in september met plek voor maximaal 6 personen. De vakantiehuizen bestaan uit lodges en stralen veel luxe uit. En door de vrijstaande ligging van de vakantiehuizen beschikt u over veel privacy. Daar komt bij dat u vanaf het terras altijd een prachtig uitzicht heeft op bossen of waterpartijen, op welk park u ook verblijft. Verder bent u voorzien van een compleet ingerichte keuken, twee of drie slaapkamers en een moderne badkamer. Wanneer u met een grote groep wilt verblijven, zijn onze grote vakantiehuizen het perfecte onderkomen. Vakantieboerderij De Regge biedt plek aan 26 personen en Vakantiehuis De Elsgraven is geschikt voor maxmiaal 28 personen. Ideaal voor bijvoorbeeld een familieweekend

 

Wat te doen tijdens uw september vakantie

Ondanks dat het een stuk rustiger is tijdens een vakantie in september zijn er voldoende mogelijkheden voor leuke uitjes in de omgeving en kunt u ook gebruik maken van de parkfacilteiten. Er zijn een aantal facilteiten aanwezig die u het complete vakantiegevoel geven, zoals een buitenzwembad en diverse tennisbanen. Ook kunt u aanschuiven in onze horeca of fietsen huren voor het verkennen van de omgeving.

U vindt niet alleen een uitgebreid netwerk van fietspaden in de omgeving, maar ook wandelpaden. Neem dus vooral uw fiets, of huur een fiets op onze parken, en wandelschoenen mee en ontdek prachtige natuurgebieden. In de buurt van Vakantiepark de Lochemse Berg vindt u, zoals de naam al doet vermoeden, natuurgebied de Lochemse Berg en de Paaschberg. Vanaf Vakantiepark Hessenheem bevindt u zich al snel in natuurgebied De Borkeld en op korte afstand van 't Schuttenbelt vindt u de Holterberg. Vergeet ook geen bezoek te brengen aan Lochem, Markelo of Enter. In september op vakantie naar Twente of de Achterhoek was nog nooit zo leuk!

Ontdek onze vakantieparken