BoekUwBuitenhuis.nl
Zomervakantie

Hollandse zomerpret

 • Kleinschalige vakantieparken
 • In Twente en de Achterhoek
 • Luxe vrijstaande lodges

Beleef avonturen in de zomervakantie

Beleef uw zomervakantie op de mooiste parken van Nederland. In Lochem, Markelo en Enter vindt u vakantieparken midden in de natuur, tussen de bossen en aan waterpartijen. Verblijf in luxe boslodges, moderne glamping tenten of in ruime groepsboerderijen. In de zomer stromen de terrasjes vol en is de natuur op zijn allermooist. Op de parken van BoekUwBuitenhuis geniet u van de zomer, de zon, de natuur en de parkfaciliteiten. Bospark Markelo en Vakantiecentrum 't Schuttenbelt beschikken zelfs over een verwarmd buitenzwembad; ideaal voor de nodige afkoeling tijdens de warme zomerdagen. Trek er samen met uw familie of vrienden op uit voor een zomervakantie in eigen land!

Vind uw ideale verblijf in de zomervakantie 

 

Zomers genot in eigen land

De zomervakantie is dé tijd van het jaar waarin we de tijd hebben om te genieten van zon en natuur. En waarom niet in eigen land? In de luxe buitenhuizen en groepsaccommodaties heeft u alles wat u wenst voor het ultieme vakantiegevoel waar we het hele jaar naartoe leven. Even wandelen door Lochem, Markelo of Enter, lekker een ijsje eten, een duik nemen in het buitenzwembad of een boekje lezen op uw terras; dat is pas echt zomer! Geniet op de vakantieparken van BoekUwBuitenhuis van veel luxe, uitstekende faciliteiten en een schitterende omgeving.

Meer over uw verblijf:

 • Luxe lodges voor 2 tot 6 personen
 • Luxe glamping tenten
 • Groepsaccommodaties voor max. 28 personen
 • Gelegen op een boslocatie of aan een waterpartij
 • Ook te boeken met sauna en/of hottub
 • Honden zijn welkom
 

Ontdek de betovering van Nederland in de zomer

Onze tips voor een onvergetelijke zomervakatie
 
  Kastelen en landgoederen

  Bewonder Landgoed Twickel in Twente met het kasteel, de historische boerderijen en het coulisselandschap of bezoek Kasteel Vorden in de Achterhoek met antieke meubels, schilderijen en beelden. 

  Duik de natuur in

  Onze parken liggen in een veelzijdige omgeving. Wandel in natuurgebied de Gorsselse Heide of De Lochemse Berg in de Achterhoek of De Sallandse Heuvelrug en Natuurgebied de Borkeld in Twente.

  Dorpen en steden

  Een heerlijk dagje struinen door de historische stad Deventer, het dorpje Ootmarsum, Hanzestad Zutphen of door de historische binnenstad van Lochem. Neem plaats op de vele terrasjes en geniet van het zonnetje.

 
 

Ontdek onze vakantieparken:

Wat eerdere gasten ons vroegen:

🏊‍♀️ Is er ook een zwembad aanwezig?

Ja, op onze parken in Twente is er een buitenzwembad aanwezig. Geniet van veel waterpret bij Bospark Markelo en Vakantiecentrum 't Schuttenbelt!

🐾 Zijn honden toegestaan op jullie parken?

Ja, bij Vakantiecentrum 't Schuttenbelt en Bospark Markelo is uw hond van harte welkom. Er zijn maximaal twee honden welkom in de accommodaties. Zo genieten jullie samen van een heerlijke zomervakantie!