BoekUwBuitenhuis.nl
Goedkoop vakantiepark Nederland

Goedkope vakantieparken in Nederland

 • Genieten in de natuur
 • Goedkope vakantiehuizen te huur
 • Kleinschalige parken met veel privacy

Goedkope vakantie op onze vakantieparken in Nederland

Een onvergetelijke vakantie waar je niet te veel geld uitgeeft beleef je bij BoekUwBuitenhuis. Wij beschikken over drie goedkope vakantieparken in Nederland, gelegen in de prachtige natuur van Twente en de Achterhoek. Hier kunt u een vakantiehuis boeken met de laagste prijsgarantie en geniet u van de hoogwaardige faciliteiten op de parken. De kleinschaligheid zorgt voor veel privacy en ruimte waardoor u in alle rust kunt genieten van uw goedkope vakantie. Welke locatie van BoekUwBuitenhuis heeft uw voorkeur voor een weekendje of midweek weg?

 

Goedkoop vakantie vieren in Twente of de Achterhoek

Onze parken liggen in de bosrijke omgeving van Twente en de Achterhoek. Hier kunt u de natuur volledig in u opnemen wanneer u kiest voor een goedkoop vakantiehuis huren. Onze bungalows zijn stuk voor stuk vrijstaand en volledig ingericht met alle luxe en comfort: een moderne keuken, sfeervolle living, comfortabele bedden, eigen badkamer en een eigen tuin met terras en meubilair. Onze vakantiehuizen bieden plek aan maximaal 6 personen. Uw hond is ook van harte welkom op onze parken. Zo geniet iedereen op één van onze goedkope vakantieparken in Nederland.

Op deze parken kunt u een goedkoop huisje huren 

To do's tijdens uw vakantie

Voor een optimaal vakantiegevoel bieden wij op twee vakantieparken, Vakantiecentrum 't Schuttenbelt en Bospark Hessenheem Markelo, faciliteiten aan waar jong en oud zich heerlijk zullen vermaken, zoals een fijn buitenzwembad, diverse horecagelegenheden, animatie in het hoogseizoen en diverse speeltuintjes en sportvelden. De Lochemse Berg beschikt enkel over kleine speeltuintjes, zodat u in alle rust en ruimte kunt genieten van de natuur en de omgeving. Hieronder een greep uit onze faciliteiten:

 
  Buitenzwembad
  Animatie in het hoogseizoen
  Speeltuin en sportvelden
  Horecagelegenheden
 
 
 

Zoek uw favoriete accommodatie 

Wat eerdere gasten ons vroegen

Wat is er allemaal te doen in de omgeving van de parken?

Meer dan genoeg! De bosrijke locaties nodigen uit tot het maken van lange fiets- en wandeltochten. Verken in Twente de Reggestreek of de Holterberg of ontdek de Lochemse Berg en de Paaschberg in de Achterhoek. Ook zijn er vele kastelen te vinden in zowel Twente als de Achterhoek.

Kan ik ook last minute een goedkope vakantie boeken?

Op alle parken van BoekUwBuitenhuis kunt u last minute een goedkoop vakantiehuisje huren met de laagste prijsgarantie. Kiest u voor de Twentse gastvrijheid of gaat u toch voor de prachtige coulissenlandschap in de Achterhoek? Wij verwelkomen u graag!