BoekUwBuitenhuis.nl
Wandelvakantie Nederland

Wandelvakantie in Nederland

  • Wandelen in Twente of de Achterhoek
  • Luxe vakantiehuizen
  • Prachtig gelegen in de natuur

Wandelvakantie in Nederland

Bent u op zoek naar de geschikte uitvalsbasis voor uw wandelvakantie in Nederland? Dan verwelkomen wij u graag bij BoekUwBuitenhuis. Onze vakantieparken in Overijssel en Gelderland liggen in een schitterende natuurrijke omgeving en vormen het perfecte startpunt voor uw wandelvakantie. Wandelen in Overijssel kan vanaf Vakantiepark Hessenheem en Vakantiecentrum 't Schuttenbelt en wandelen in Gelderland doet u vanaf Vakantiepark De Lochemse Berg. Na uren wandelgenot komt u heerlijk tot rust in een luxe en comfortabel vakantiehuis. U vindt hoe dan ook het ideale verblijf dat bij uw wensen past.

 

Wandelen in Overijssel

Overijssel beschikt over een aantal prachtige natuurgebieden die zeker de moeite waard zijn te bezoeken. Maak een heerlijke wandeltocht en kom daarna ontspannen in uw vakantiehuis in Twente. Tips nodig voor waar u allemaal kunt wandelen in Twente? Dat geven we u graag.

1. De Sallandse Heuvelrug

Wandel over Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug door heuvelachtige heidevelden, zandverstuivingen en naaldbomen. Een uniek landschap in Overijssel met talloze wandelroutes.

2. Springendal

Rond Vasse en Ootmarsum vindt u een fraai natuurgebied waar u heerlijk kunt wandelen: Springendal. Tijdens uw wandeling komt u watervalletjes, beekjes, heuvels, hooilanden, heide en historische boerderijen tegen. U raakt niet uitgekeken!

Wandelen in de Achterhoek

Ook in de Achterhoek kunt u heerlijk wandelen. Met korte en lange wandelroutes maakt u binnen no time kennis met de Achterhoek. Maak u kunt natuurlijk ook een rondwandeling maken. Het is allemaal mogelijk vanaf uw vakantiehuis in de Achterhoek. Ontdek ze allemaal tijdens uw wandelvakantie.

1. Graafschap

Wandel door het coulisselandschap van de Graafschap, met zijn vele landgoederen en omringende kleinschalige boerenland. De wandelroutes variëren van 4 tot 18 km en leiden je langs heidevelden en prachtige graslanden.

2. Poort van Lochem

Deze 11 km wandelroute leidt u langs Berkendal en terug langs de Lochemse Berg. U wandelt over landgoederen, door de stad en komt uit in de historische kern. U geniet echt van de natuur en het landschap.

 

Uw vakantie bij BoekUwBuitenhuis

Uw wandelvakantie in Nederland vieren bij BoekUwBuitenhuis is een uitstekend idee. Onze kleinschalige vakantieparken beschikken over luxe vakantiehuizen geschikt voor maximaal 6 personen en zijn voorzien van alle gemakken die u zich maar kunt wensen. Zo zijn de natuurhuisjes allemaal vrijstaand en voorzien van een buitengedeelte in de vorm van een terras. U geniet altijd van een prachtig uitzicht op bossen of waterpartijen. Zo kunt u écht de natuur even helemaal in u opnemen. U bevindt zich in een oase van rust en ruimte en ervaart veel privacy. Dat is aangenaam vertoeven na een lange wandeling. Bovendien kunt u genieten van de parkfaciliteiten. Trek een paar baantjes in het zwembad of speel jeu de boules en sluit uw dag af in onze horeca. Kortom: een wandelvakantie in Overijssel of de Achterhoek viert u op een van onze goedkope parken met de laagste prijsgarantie.