BoekUwBuitenhuis.nl
Senioren vakantie Nederland

Actieve senioren vakantie in de natuur

 • Ideaal voor 50-plussers
 • Vakantieparken in Twente en de Achterhoek
 • Veel rust, ruimte en privacy

Senioren vakantie in Nederland: ultiem ontspannen

Laat u betoveren door de pracht van de Achterhoek en Twente tijdens een senioren vakantie bij BoekUwBuitenhuis. Bij ons kunt u vakantie vieren op een vakantiepark in de Achterhoek of in Twente. Alle vakantieparken liggen in een natuurrijke omgeving waardoor u veel rust, ruimte en privacy ervaart. Verblijf in een comfortabele accommodatie middenin de natuur met plek voor maximaal 6 personen. Uw luxe lodge is gelegen aan een fraaie waterpartij of bij de bosrand waardoor u echt even geniet van de rust en de natuur om u heen. Tijdens uw 50-plus vakantie beleeft u een zorgeloos verblijf bij BoekUwBuitenhuis.

Onze vakantieparken geschikt voor ouderen ⤵

Ervaar luxe en comfort in onze vakantiehuizen

Viert u uw 50-plus vakantie in de Achterhoek? Dan verblijft u op Vakantiepark De Lochemse Berg. Dit kleinschalige vakantiepark ligt in het hart van de Gelderse Achterhoek en grenst direct aan rivier De Berkel waar u heerlijk kunt wandelen en picknicken. De vakantiehuizen beschikken over alle luxe en comfort die u zich maar kunt wensen. Op dit vakantiepark zijn geen faciliteiten, zodat u in alle rust en ruimte kunt genieten van de natuur en de prachtige omgeving.

Midden in de Twentse bossen vindt u Vakantiepark Hessenheem in Markelo en Vakantiecentrum 't Schuttenbelt in Enter. Hier viert u uw 50-plus vakantie in Twente in luxe lodges voorzien van een sfeervolle woonkamer en een ruime tuin en terras met loungeset. In tegenstelling tot Vakantiepark De Lochemse Berg vindt u op beide parken enkele faciliteiten waar u onbeperkt gebruik van kunt maken. Er is een buitenzwembad, een snackbar of bistro en een tennisbaan.

Ontdek de pracht en praal van de Achterhoek en Twente

Dankzij de natuurrijke omgeving van de vakantieparken valt er genoeg te beleven. Neem uw fiets mee of huur er een op ons park en ontdek de mooiste plekjes, dorpjes, kastelen en landgoederen. Of wandel door diverse natuurgebieden zoals de Lochemse Berg, de Paaschberg, De Borkeld of De Holterberg. Stuk voor stuk een waar natuurparadijs waar u als 50-plusser geen genoeg van kunt krijgen. De omliggende steden en dorpen nodigen ook uit voor een dagje cultuursnuiven, zoals Ootmarsum, Zutphen en Holten. Ontspanning, natuur en cultuur vindt u in de omgeving van de Achterhoek en Twente. Uw verblijf, de faciliteiten en de omgeving maken uw senioren vakantie helemaal compleet. 

BoekUwBuitenhuis in het kort:

  Bosrijke omgeving
  Uitzicht op fraaie waterpartijen
  Luxe en vrijstaande lodges
  Veel privacy, rust en comfort
  Huisdiervriendelijk
  Vele wandel- en fietsroutes

Vind uw ideale verblijf ⤵

Wat eerdere bezoekers ons vroegen ⤵

Zijn er ook faciliteiten op de parken?

Op twee van de drie vakantieparken van BoekUwBuitenhuis kunt u genieten van de faciliteiten. Dit zijn Bospark Markelo en Vakantiecentrum 't Schuttenbelt. Hier vindt u onder andere een buitenzwembad, tennisbaan, snackbar of bistro. 

Wat is er te doen in de omgeving?

Pak uw wandelschoenen en wandel door diverse natuurgebieden zoals de Lochemse Berg, de Paaschberg, De Borkeld of De Holterberg. Bewonder prachtige kastelen zoals Kasteel Vorden in de Achterhoek of Kasteel Weldam in Markelo. Of huur een fiets en volg de vele fietsroutes vanaf de parken. Ook zijn er voldoende leuke dorpen en steden dichtbij voor een leuk dagje uit.