BoekUwBuitenhuis.nl
Weekendje weg Achterhoek

Weekendje weg naar de Achterhoek

  • Kleinschalig vakantiepark
  • Gelegen in de Gelderse Achterhoek
  • Luxe vakantiehuizen

Weekendje weg naar de Achterhoek

Wilt u de Achterhoek verkennen tijdens een weekend weg? Groot gelijk! Het prachtige coulisselandschap en de afwisselende natuur van deze regio brengen veel rust met zich mee en nodigen uit tot het maken van lange wandelingen of fietstochten. Vakantiepark De Lochemse Berg van BoekUwBuitenhuis is de ideale uitvalsbasis voor uw weekendje weg naar de Achterhoek. Ons kleinschalige vakantiepark in Lochem ligt midden in het natuurlijke hart van de Gelderse Achterhoek. Tijdens uw weekend in de Achterhoek verblijft u in een moderne lodge voorzien van veel luxe en comfort. Met wie komt u genieten op ons park?

 

Overnachten tijdens uw weekend in de Achterhoek

Voor uw weekend weg in de Achterhoek heeft u de keuze om te verblijven in een luxe lodge voor maximaal 4 personen. De vakantiehuizen in de Achterhoek zijn omringd door bossen en liggen aan een waterpartij met fonteinen. Hierdoor heeft u een prachtig uitzicht over het water en kunt u vanaf uw vakantiehuis optimaal genieten van het natuurschoon. De lodges zijn allemaal vrijstaand en voorzien van alle gemakken. De woonkamer is ruim ingericht met veel lichtinval, de open keuken beschikt over o.a. een combimagnetron, vaatwasser en Nespresso koffiemachine, de slaapkamers bieden comfortabele bedden en er is een moderne badkamer met douche aanwezig. Bovendien beschikt u over een ruim terras waar u heerlijk kunt relaxen. Dat is pas ultiem genieten.

Vakantiepark De Lochemse Berg in het kort:

✦ Kleinschalig vakantiepark
✦ Luxe vrijstaande lodges voor maximaal 4 personen
✦ Omringd door bossen en gelegen aan waterpartijen
✦ Grenzend aan rivier De Berkel
✦ Nabij de Lochemse Berg en de Paaschberg

✧ Sfeerimpressie van uw weekend in de Achterhoek ✧

Activiteiten tijdens uw weekendje weg in de Achterhoek

Vanaf ons vakantiepark in de Achterhoek loopt u al met 10 minuten naar het plaatsje Lochem waar u leuke winkels en restaurants vindt. Neem plaats op een gezellig terrasje of slenter door de winkelstraatjes. Bent u een echte natuurliefhebber? Op korte afstand van het park vindt u natuurgebieden als de Lochemse Berg en de Paaschberg. Trek uw wandelschoenen aan of neem uw fiets mee voor een actieve vakantie. U zult vele riviertjes, weilanden en historische boerderijen aantreffen. Liever cultuur snuiven? Bezoek Kasteel Vorden of Kasteel Ampsen en ontdek de historie. Er is voor ieder wat wils tijdens uw weekend in de Achterhoek.

 
 

➡ Bekijk ook de mogelijkheden voor een midweek weg.