BoekUwBuitenhuis.nl
Midweek Nederland

Midweek in Nederland

  • Midweek weg in Nederland
  • In Twente of de Achterhoek
  • Luxe vrijstaande lodges

Midweek in Nederland

Niets is fijner dan een paar dagen ertussenuit en heerlijk te relaxen. Een midweek in Nederland is hiervoor de ideale gelegenheid. U heeft net iets meer tijd dan een weekendje weg en kunt in alle rust genieten op een van de vakantieparken van BoekUwBuitenhuis. Bij ons kunt u een midweek in Twente of de Achterhoek boeken. U overnacht in een luxe lodge midden in het bos of aan het water. Dankzij de comfortabele gemakken voelt u zich snel thuis. Vanuit uw accommodatie geniet u altijd van een prachtig uitzicht op de bossen of waterpartijen. Beleef het zelf tijdens een midweek weg in Nederland! Wie neemt u mee?

Vind uw ideale midweek in Nederland ⤵

Midweek in Twente

Voor uw midweek in Twente heeft u de keuze uit twee vakantieparken: Vakantiepark Hessenheem in Markelo en Vakantiecentrum 't Schuttenbelt in Enter. Beide parken bieden vrijstaande lodges voor maximaal 6 personen. Bij 't Schuttenbelt heeft u ook nog de mogelijkheid om een groepsaccommodatie te huren voor een midweek weg in Nederland. De parkfaciliteiten, zoals het buitenzwembad, de speeltuin en de horeca maken uw verblijf helemaal compleet.

  • In Markelo of Enter
  • Lodges & groepsaccommodaties
  • Buitenzwembad, horeca, speeltuin en meer
 
 

Midweek in de Achterhoek

Voor een midweek in de Achterhoek kunt u verblijven op Vakantiepark De Lochemse Berg in Lochem. Het park grenst direct aan de rivier De Berkel en is omzoomd met veel groen. De ligging is ideaal om te wandelen, picknicken of vissen. Het park biedt ook luxe vrijstaande lodges met plek voor maximaal 4 personen. Naast enkele speeltuinjes verspreid over het park zult u hier geen faciliteiten vinden, omdat wij u in alle rust willen laten genieten van de natuur en omgeving.

  • In Lochem
  • Luxe lodges voor 4 personen
  • Rust en natuur
 
 

Last minute midweek in Nederland

Ook als u spontaan ertussenuit wilt kunt u bij onze kleinschalige vakantieparken terecht voor een last minute midweek in Nederland. Dankzij het uitgebreide aanbod vindt u gegarandeerd de ideale accommodatie op een van onze parken. Ook bieden wij aantrekkelijke kortingen. Dit maakt het boeken van een midweek in Nederland wel erg aangenaam! Tijdens uw verblijf raden wij aan om de omgeving te ontdekken. Daarom hebben we een aantal tips voor u uitgezocht om het u gemakkelijker te maken:

📍 Omgeving Achterhoek: fiets of wandel door het coulissenlandschap met een afwisseling van bossen, weilanden en riviertjes. Tip: natuurgebied De Lochemse Berg of De Paaschberg. Ook aan cultuur is geen gebrek. Ontdek de vele landgoederen zoals Landgoed Ehzerwold en Landgoed Ampsen.

📍 Omgeving Twente: breng een bezoek aan Enter of Markelo met diverse musea en leuke winkels of duik de natuur in. Natuurgebied De Borkeld, een glooiend landschap met heide, veen en jeneverbessen, ligt vlak bij Vakantiepark Hessenheem en De Holterberg ligt vlak bij 't Schuttenbelt. Of bezoek Landgoed Twickel en bewonder het kasteel!

 
 

➡ Bekijk ook de mogelijkheden voor een weekendje weg in Twente of de Achterhoek.