BoekUwBuitenhuis.nl
Vakantiepark Delden

Vakantiepark bij Delden

  • Vakantie bij Delden
  • Keuze uit twee vakantieparken
  • Luxe vrijstaande lodges

Vakantiepark nabij Delden

Wilt u vakantie vieren bij Delden? Dat snappen we heel goed! Delden barst van de cultuurhistorische bezienswaardigheden. De beste manier om dit eeuwenoude stadje te verkennen is vanaf een vakantiepark in de buurt van Delden. BoekUwBuitenhuis beschikt over twee vakantieparken, Vakantiepark Hessenheem op 18 km afstand en Vakantiecentrum 't Schuttenbelt op 13 km afstand van Delden. Combineer uw bezoek aan de stad met een heerlijk weekendje weg of langere vakantie in Twente. U verblijft in een luxe vrijstaande lodge omgeven door bos en water. Dat klinkt toch als de ideale uitvalsbasis?

 

Vakantiehuis bij Delden

Een vakantiehuis vlak bij Delden huren is bij BoekUwBuitenhuis mogelijk voor maximaal 6 personen. De vrijstaande lodges worden omgeven door bos en water waardoor u het echte buitenleven ervaart. Met een sfeervolle woonkamer, open keuken met moderne apparatuur, 1 of 2 badkamers, fijne bedden, wifi en een royale tuin met terras en meubilair ontbreekt het u aan niets. Voor extra ontspanning kiest u de Bos Lodge Wellness voor 4 personen, voorzien van een Finse sauna. Glamping is ook mogelijk in onze luxe safaritenten. U vindt gegarandeerd het verblijf dat bij uw wensen aansluit. Waar gaat uw voorkeur naar uit op ons bungalowpark vlak bij Delden?

Overnachten in een vakantiehuis bij Delden

✔️ Omgeven door bos en water
✔️ Privé wellnessmogelijkheid
✔️ Huisdiervrij en huisdiervriendelijk
✔️ Royale tuin met terras
✔️ Parkeren bij uw accommodatie
✔️ Wifi

 

Activiteiten tijdens uw verblijf op ons vakantiepark vlak bij Delden

Tijdens uw verblijf komt u optimaal tot rust, maar wilt u toch activiteiten ondernemen, dan hoeft u ons vakantiepark in Twente niet te verlaten. Voor jong en oud is er genoeg te doen. Neem een duik in het buitenzwembad, leef u uit op de tennisbanen, speelvelden en in de speeltuin, beleef avonturen met het animatieteam of neem plaats in onze horeca. Toch even ertussenuit? Delden ligt op korte afstand van uw verblijf. Kies voor een stadswandeling waarbij u alles te weten komt over de geschiedenis van Delden. U komt langs illustere stadspoorten, oude kerken, middeleeuwse verdedigingswallen en smalle straatjes. Vergeet ook zeker niet om Kasteel Twickel te bewonderen, een heus kasteel met haar befaamde tuinen en het afwisselende coulisselandschap. U beleeft het allemaal op en vanaf ons vakantiepark vlak bij Delden.

 

Ligging Vakantiepark Hessenheem

 

Ligging Vakantiecentrum 't Schuttenbelt