Kerst 2019

Beleef een onvergetelijke kerst op één van de vakantieparken van BoekUwBuitenhuis.nl. Verblijf in moderne lodges aan een mooi aangelegde waterpartij met fonteinen op Vakantiepark De Lochemse Berg in Lochem, kies voor luxe vrijstaande lodges in de Markelose bossen op Vakantiepark Hessenheem of verblijf in luxe lodges of ruime groepsboerderijen op Vakantiecentrum 't Schuttenbelt. Sommige lodges beschikken over een open haard; dat is pas heerlijk vertoeven tijdens de winterse kou. Kerst vieren met de hele familie? Geniet van een kerstontbijt in één van de sfeervolle groepsaccommodaties op 't Schuttenbelt.

  • Kerstmis: 25 & 26 december 2019
  • Kerst midweek weg: 23 t/m 27 december 2019
Kerstvakantie!
Kerstvakantie!

Kerstvakantie!

Week Vakantiecentrum 't Schuttenbelt
Kerstvakantie!
Kerstvakantie!

Kerstvakantie!

Week Vakantiepark Hessenheem
Kerstvakantie!
Kerstvakantie!

Kerstvakantie!

Midweek Vakantiepark De Lochemse Berg

Luxe vakantiehuis met kerst

Wanneer u richting uw vakantiehuis rijdt, merkt u het al direct; het is Kerstmis! De dennenbomen zijn versierd met lichtjes en binnen brandt een heerlijk haardvuur. U merkt gelijk dat u hier heerlijk kunt samenzijn met uw familie of vrienden om een gezellige kerst te beleven. Of u nu met zijn tweeën bent en luxe uit eten wilt in Lochem, Markelo of Enter of juist met een groep tot 28 personen in een vakantieboerderij aan een grote tafel wilt gourmetten; u komt gegarandeerd snel in de kerstsfeer op de parken van BoekUwBuitenhuis.nl. Op tweede kerstdag maakt u een winterse wandeling door het bos (hopelijk krijgen we een witte kerst) en geniet u daarna van warme chocolademelk in een cafeetje of onder de fleecedeken op de veranda met buitenhaard. Zien wij u met kerst op onze parken?

Boek uw kerstvakantie 2019
Vakantiepark De Lochemse Berg
Vakantiepark De Lochemse Berg

Vakantiepark De Lochemse Berg

De Lochemse Berg is een prachtig gelegen, kleinschalig park in de Gelderse Achterhoek. Hier vindt u nieuwe 4-persoons lodges op ruime kavels aan het water. Ultieme ontspanning!
Vakantiepark Hessenheem
Vakantiepark Hessenheem

Vakantiepark Hessenheem

Bij het mooie plaatsje Markelo ligt Vakantiepark Hessenheem, prachtig verscholen in een bosrijke omgeving. Het park biedt 4- tot 6-persoons lodges met een ruime tuin en terras.

Vakantiecentrum 't Schuttenbelt

Midden in de prachtige natuur van Twente, in Enter om precies te zijn, vindt u dit vakantiecentrum, waar u kunt verblijven in luxe boslodges of riante groepsboerderijen.