1. Beleef de voorzomer
  2. Op vakantieparken in Twente en de Achterhoek
  3. Luxe lodges midden in de natuur

Voorzomer kortingsacties

De voorzomer; een ideale periode om er even heerlijk tussenuit te gaan en vast een voorproefje van de échte zomer te beleven! Voor een vakantie boordevol rust, ruimte, privacy én natuur bent u op de vakantieparken van BoekUwBuitenhuis op de juiste plek! Onze parken in Twente en de Achterhoek liggen midden in de natuur, waardoor u altijd van de prachtigste uitzichten geniet; vanuit uw luxe lodge, maar ook zeker vanaf uw zonnige terras.

De lodges zijn zeer modern en luxe ingericht en bieden plaats aan 4 tot 6 personen. Na een schitterende wandeling door de Twentse of Achterhoekse natuur is er geen betere plek om even heerlijk tot rust te komen! De kleinschalige vakantieparken van BoekUwBuitenhuis liggen in de leuke plaatsen Markelo, Enter en Lochem. Rondom de parken vindt u prachtige natuurgebieden waar u uitstekend kunt wandelen en fietsen. Zo maakt u uw hoofd even helemaal leeg en kunt u compleet uitgerust terugkeren van uw vakantie. 

Mis onze kortingsacties niet:

📍 Vakantiepark Hessenheem

Geldig op een verblijf tot 28 juni

📍 Vakantiecentrum 't Schuttenbelt

Geldig op een verblijf tot 28 juni

📍 Vakantiepark De Lochemse Berg

Geldig op een verblijf tot 28 juni

 

Vakantiepark Hessenheem

Bij het mooie plaatsje Markelo ligt Vakantiepark Hessenheem, prachtig verscholen in een bosrijke omgeving. Het park biedt 4- tot 6-persoons lodges met een ruime tuin en terras.
Ontdek Vakantiepark Hessenheem

Vakantiecentrum 't Schuttenbelt

Midden in de prachtige natuur van Twente vindt u dit vakantiecentrum, waar u kunt kamperen op ruime plaatsen, maar ook kunt verblijven in lodges of groepsaccommodaties.
Ontdek Vakantiecentrum 't Schuttenbelt

Vakantiepark De Lochemse Berg

De Lochemse Berg is een prachtig gelegen, kleinschalig park in de Gelderse Achterhoek. Hier vindt u nieuwe 4-persoons lodges op ruime kavels aan het water. Ultieme ontspanning!
Ontdek Vakantiepark De Lochemse Berg