BoekUwBuitenhuis.nl
Vakantiepark De Lochemse Berg

Beoordelingen vakantiepark De Lochemse Berg

De beoordelingen van Vakantiepark De Lochemse Berg:

211 beoordelingen
  1. 9,3

    Mooie ligging in een natuurlijke omgeving , Complete inrichting alle mogelijke apparatuur aanwezig, met startproducten. Rust

    September 2023 - Clemens V. verbleef in Lodge Mistique - 3 personen op Vakantiepark De Lochemse Berg

  2. 10

    We hebben wederom genoten van ons verblijf op De Lochemse Berg. Mooie bungalow aan het water. Lekker rustig. Het huisje was compleet ingericht, we kwamen niets te kort. Bedankt!

    September 2023 - Ingrid B. verbleef in Lodge Grand Modern - 4 personen op Vakantiepark De Lochemse Berg

  3. 9,4

    mooi chalet, fijne ontvangst, keurig schoon

    Augustus 2023 - Andre B. verbleef in Lodge Grand Modern - 4 personen op Vakantiepark De Lochemse Berg

  4. 8,8

    Rustig, goed onderhouden park.

    Augustus 2023 - Jos H. verbleef in Lodge Grand Modern - 4 personen op Vakantiepark De Lochemse Berg

  5. 8,9

    Een heerlijk rustig parkje vlak aan de Berkel en dichtbij de faciliteiten van Lochem, vooral bestemd voor 50 plussers en rustzoekers. Comfortabele vakantiewoning in een van de voor ons mooiste streken van Nederland met veel rust, ruimte, natuur en landgoederen. Geweldige omgeving om heerlijk te kunnen fietsen.

    Augustus 2023 - Ben S. verbleef in Lodge Grand Modern - 4 personen op Vakantiepark De Lochemse Berg

  6. 9,6

    Alles .

    Augustus 2023 - G. verbleef in Lodge Grand Modern - 4 personen op Vakantiepark De Lochemse Berg

  7. 10

    Het was precies zoals beschreven was op de site. Er werd nog gewerkt maar dat wisten we van tevoren. Helemaal niet voor verrassingen komen te staan. Geen faciliteiten maar dat wisten we. Heel rustig, 50+, omgeving heel mooi om te fietsen.

    Juli 2023 - hanneke G. verbleef in Lodge Grand Modern - 4 personen op Vakantiepark De Lochemse Berg

  8. 8

    De ligging en de rust op het park. Mooie chalets

    Juli 2023 - richard L. verbleef in Lodge Mistique - 4 personen op Vakantiepark De Lochemse Berg

  9. 9,4

    Prachtige lodge, en erg blij met de airco.

    Juli 2023 - Grietje G. verbleef in Terras Lodge - 4 persoons op Vakantiepark De Lochemse Berg

  10. 8,7

    Wij waren bij lochemse Berg, fijne ligging goed huisje alles erop en eraan! Wij komen zeker nog eens terug,heerlijk fietsen.

    Juli 2023 - JG B. verbleef in Lodge Mistique - 3 personen op Vakantiepark De Lochemse Berg