Meivakantie 2020

Geniet van de lente tijdens de meivakantie in 2020 op één van de natuurrijke vakantieparken van BoekUwBuitenhuis.nl. In het Gelderse Lochem vindt u Vakantiepark De Lochemse Berg, in het Overijsselse Markelo ligt Vakantiepark Hessenheem en in het Overijsselse Enter kunt u verblijven bij Vakantiecentrum 't Schuttenbelt. De parken liggen stuk voor stuk in een prachtige omgeving boordevol bossen en landerijen. Breng uw meivakantie gezellig samen door met uw gezin, familie of vrienden in een luxe buitenhuis, grote vakantieboerderij of op de camping. Voel de lente in de frisgroene landerijen en geniet van de frisse lucht tijdens een lange boswandeling. In mei hoeft u niet ver te reizen voor een onvergetelijke vakantie; geniet van de lente in Nederland op één van de vakantieparken van BoekUwBuitenhuis.nl.

  • Meivakantie: 25 april t/m 3 mei 2020

Meivakantie in luxe

De maand mei is een heerlijke maand om op vakantie te gaan; de zomer is al in aantocht en misschien kunt u zelfs al voorzichtig pootje baden, maar tegelijkertijd zitten we nog midden in het vrolijke bloeiseizoen van de lente. In uw luxe lodge geniet u van een lekker kopje koffie, terwijl de kinderen in de tuin op zoek gaan naar mooie bloemen. Bij wat minder weer kruipt u gezellig met zijn allen op de bank bij het haardvuur, waar het natuurlijk net ietsje leuker is dan thuis op de bank. De meivakantie is daarnaast een ideale periode voor een mooie wandeling door de Twentse of Achterhoekse natuur; met zijn tweeën, met het gezin of met de hele familie. En dat alles kan gewoon in eigen land! Beleef een ontspannen meivakantie op één van de drie vakantieparken van BoekUwBuitenhuis.nl.

Boek nu uw meivakantie
 
Vakantiepark De Lochemse Berg
Vakantiepark De Lochemse Berg

Vakantiepark De Lochemse Berg

De Lochemse Berg is een prachtig gelegen, kleinschalig park in de Gelderse Achterhoek. Hier vindt u nieuwe 4-persoons lodges op ruime kavels aan het water. Ultieme ontspanning!

Vakantiepark Hessenheem

Bij het mooie plaatsje Markelo ligt Vakantiepark Hessenheem, prachtig verscholen in een bosrijke omgeving. Het park biedt 4- tot 6-persoons lodges met een ruime tuin en terras.
Vakantiecentrum 't Schuttenbelt
Vakantiecentrum 't Schuttenbelt

Vakantiecentrum 't Schuttenbelt

Midden in de prachtige natuur van Twente vindt u dit vakantiecentrum, waar u kunt kamperen op ruime plaatsen, maar ook kunt verblijven in lodges of groepsaccommodaties.