Lang huren op een vakantiepark

Bent u op zoek naar een tijdelijk onderkomen om een periode te overbruggen wegens de (ver)bouw van uw eigen huis? Of bent u vanwege andere omstandigheden op zoek naar tijdelijke huisvesting? Op diverse vakantieparken van BoekUwBuitenhuis.nl staan luxe en splinternieuwe lodges voor 4 tot 6 personen die beschikbaar zijn voor tijdelijke verhuur. De huurperiode is in overleg, maar bedraagt minimaal 3 maanden. De luxe lodges zijn van alle gemakken voorzien, dus ze zijn zeer geschikt voor tijdelijke huisvesting. U kunt ervoor kiezen om lang te huren op Vakantiepark De Lochemse Berg in Lochem, Vakantiepark Hessenheem in Markelo en Vakantiecentrum 't Schuttenbelt in Enter. 

 
Bekijk direct de huizen
 

Algemene informatie

De luxe lodges op de BoekUwBuitenhuis-parken zijn op aanvraag beschikbaar voor lang verhuur van minimaal 3 maanden.

Huurtermijn: In overleg
Huurprijs: Vanaf € 800,- per maand, excl. energiekosten
Waarborgsom:      Gelijk aan 1 maand huur
Inkomenseis: Circa € 2000,- netto per maand
Huisdieren: Niet toegestaan
Voorbehoud: Gunning door eigenaar

 

Contact
Neem voor meer informatie, beschikbaarheid en het maken van een afspraak voor bezichtiging contact op via: verhuur@uwbuitenhuis.nl of bel naar +31 547 33 44 52.

Let op
Dit betreft recreatiewoningen waar niet permanent gewoond mag worden. U kunt hier 365 dagen per jaar verblijven wanneer u elders een hoofdverblijf hebt (en daar ingeschreven staat). Bezichtigingen vinden plaats op afspraak (ook mogelijk in het weekend).