1. Familiecamping in Overijssel
  2. Ruime kampeerplaatsen
  3. Buitenzwembad met glijbaan

Kamperen in Overijssel

Wordt 's ochtends gewekt door de fluitende vogels, ontbijt in het zonnetje en speel 's avonds spelletjes bij uw tent. U beleeft het échte buitenleven wanneer u verblijft op onze kindercamping in Overijssel. Bij Vakantiecentrum 't Schuttenbelt kunt u kamperen in Twente. Het mooie Twente beschikt over prachtige natuurgebieden en pittoreske dorpjes. U kampeert op onze familiecamping in Overijssel op groene kampeerplaatsen met genoeg ruimte en privacy voor u en uw gezelschap. Ons vakantiepark is landelijk gelegen in de schilderachtige omgeving van het dorpje Enter. Wilt u lekker van het zonnetje genieten? Of zoekt u liever de schaduw op? Het is allemaal mogelijk bij Vakantiecentrum 't Schuttenbelt, want er zijn zon- en schaduwplaatsen.

 
Boek nu uw kampeerplaats
 

Uw kampeerplaats in Twente:

  1. Ruime en groene kampeerplaatsen
  2. 10 ampère electra
  3. CAI- aansluiting
  4. Waterafvoer
  5. Verwarmd sanitairgebouw
  6. Huisdieren toegestaan
 

Kamperen in Twente

Onze ruime kampeerplaatsen hebben een prachtige ligging in het Twentse landschap. U beschikt over 10 ampère elektriciteit, een CAI-aansluiting en een waterafvoer. Ook kunt u gebruik maken van het verwarmde sanitairgebouw; douchen en het gebruik van warm water is gratis. Wij zullen er alles aan doen om u een ontspannen vakantie te laten beleven. Tip: Wij houden enkele plaatsen gereserveerd voor spontane kampeerders, zodat u (meestal) ook zonder reservering bij ons terecht kunt! Heeft u aan ACSI kaart? Neem dan contact met ons op, zodat we de reservering telefonisch in orde kunnen maken tegen het geldende ACSI tarief. 

Wanneer u komt kamperen in Overijssel bij Vakantiecentrum 't Schuttenbelt hoeft u zich zeker niet te vervelen. Als gast van ons vakantiepark in Twente kunt u gebruik maken van alle parkfaciliteiten. Neem een duik in het buitenzwembad terwijl de kinderen van de waterglijbaan roetsjen. Of speel een potje tafeltennis bij de tafeltennistafel; wie wint het eerste potje? Ook kunnen de kinderen zich opperbest vermaken in de speeltuin of spelletjes spelen met het animatieteam (enkel in het hoogseizoen).

Een sfeerimpressie van kamperen bij 't Schuttenbelt