groepsaccommodaties
Onze groepsaccommodaties
zijn ook samen te boeken
Elsgraven
Vakantiehuis De Elsgraven
tot 28 personen
De Regge
Vakantieboerderij De Regge
tot 26 personen
landweggetje

Groepsaccommodaties Twente

Op Vakantiecentrum 't Schuttenbelt zult u zich helemaal thuis voelen. Of u nu een familieweekend in één van de groepsaccommodaties verblijft, drie weken op de camping staat of een weekje in één van de luxe lodges logeert, in Enter doet men er alles aan om u een heerlijke (mini)vakantie te bezorgen!

 

Vakantiecentrum ‘t Schuttenbelt beschikt over twee luxe groepsaccommodaties. Er is een comfortabel vakantiehuis (De Elsgraven) voor 16 tot 28 personen en een sfeervolle vakantieboerderij (De Regge) voor 16 tot 26 personen. De accommodaties zijn van alle gemakken voorzien en geschikt voor gezinnen met jonge kinderen tot 50-plussers. Tijdens uw verblijf kunt u uiteraard gebruik maken van alle faciliteiten op het park.

Aankomst
Vertrek
Filter
2 accommodaties gevonden
foto's kaart
26-persoons Vakantieboerderij

Vakantieboerderij De Regge

Vakantieboerderij geschikt tot 16 tot 26 personen (niet voor verenigingen of groepen met jongeren onder de 30 jaar). Leuk voor een familieweekend!

 

Weekend vanaf € 590,-

28-persoons Vakantiehuis

Vakantiehuis De Elsgraven

Vakantiehuis De Elsgraven is geschikt voor 16 tot 28 personen (niet voor verenigingen of groepen met jongeren onder de 30 jaar). Leuk voor een familieweekend!

 

Weekend vanaf € 790,-

Deze website maakt gebruik van cookies
Wij maken gebruik van cookies om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Meer informatie.
  • Essentieel
  • Ik wil een optimale website ervaring