1. Voorjaarsvakantie in Twente of de Achterhoek
  2. Luxe vakantiehuizen voor 2 tot 6 personen
  3. Prachtige omgeving

Er op uit tijdens de voorjaarsvakantie

De voorjaarsvakantie is dé ideale periode om er eens heerlijk tussenuit te gaan samen met uw familie of vrienden. Verblijf in één van onze luxe buitenhuizen of groepsaccommodaties; ideaal voor een vakantie met de hele familie. Het voorjaar leent zich uitstekend voor wandelingen of fietstochten door het prachtige landschap en de bossen. Ervaar hoe de natuur weer begint te bloeien in dit seizoen. In Lochem, Markelo en Enter vindt u onze natuurrijke vakantieparken. Maak uw keuze en geniet van een heerlijke voorjaarsvakantie in Twente of de Achterhoek. 

  • Voorjaarsvakantie regio noord: 18 t/m 27 februari 2022
  • Voorjaarsvakantie regio noord en midden: 25 februari t/m 6 maart 2022
 
 
 

Vier het voorjaar in de natuur

Het voorjaar is perfect voor een leuke vakantie met het gezin, de hele familie of uw vrienden. De eerste sneeuwklokjes zijn al bijna uitgebloeid, maar er is nog genoeg te beleven in de natuur. Ga er bijvoorbeeld eens op uit met de boswachter, die alles over de natuur kan vertellen, of maak een fietstocht met het hele gezin. In en rond uw luxe vakantiehuis hebben de kinderen ook alle ruimte om te spelen en te ontdekken. Maar ook zonder kinderen is het voorjaar een prachtige tijd om op vakantie te gaan. Misschien is het nog wat fris, maar de zon laat zich vast en zeker al voorzichtig zien! Geniet van een onvergetelijke voorjaarsvakantie op één van de drie vakantieparken van BoekUwBuitenhuis.nl: De Lochemse Berg, Hessenheem en 't Schuttenbelt. 

Bekijk de prijzen en beschikbaarheid
 

Vakantiepark De Lochemse Berg

De Lochemse Berg is een prachtig gelegen, kleinschalig park in de Achterhoek. Nieuwe lodges op ruime kavels aan het water. Ultieme ontspanning in Lochem!
Ontdek De Lochemse Berg

Vakantiepark Hessenheem

Bij het mooie plaatsje Markelo ligt Vakantiepark Hessenheem. Het vakantiepark beschikt over luxe lodges met een ruime tuin en terras. 🌳. Bosrijke omgeving
Ontdek Hessenheem

Vakantiecentrum 't Schuttenbelt

Midden in de prachtige natuur van Twente vindt u dit vakantiecentrum, waar u kunt verblijven in luxe boslodges of in ruime groepsaccommodaties.
Ontdek 't Schuttenbelt