Herfstvakantie 2019

Verblijf tijdens de herfstvakantie in één van de luxe buitenhuizen op Vakantiepark De Lochemse Berg, Vakantiepark Hessenheem of Vakantiecentrum 't Schuttenbelt. Vanuit de boslodges geniet u van een prachtig uitzicht op bossen en waterpartijen, terwijl u binnen lekker opwarmt bij de open haard. Enkele lodges beschikken over een gashaard, waar u heerlijk kunt ontspannen onder het genot van een glas rode wijn. De herfstvakantie is natuurlijk dé ideale tijd voor lange herfstwandelingen door de bossen. Op de parken van BoekUwBuitenhuis.nl zit u op dat gebied goed, want de vakantieparken liggen stuk voor stuk midden in de natuur.

  • Herfstvakantie regio zuid: 12 oktober t/m 20 oktober 2019
  • Herfstvakantie regio noord en midden: 19 oktober t/m 27 oktober 2019
 
Bekijk direct het aanbod
 

Herfst in Twente of de Achterhoek

In de herfst zijn de Twentse en Achterhoekse natuur op haar mooist. De natuur maakt zich op voor koudere tijden en tovert daarbij de prachtigste kleuren tevoorschijn. Als u het geluk heeft dat u herfstvakantie kunt vieren, heeft u nog meer geluk als u dat in één van onze luxe boslodges kunt doen. In de omgeving van de parken van BoekUwBuitenhuis.nl is genoeg te ontdekken; de bomen kleuren rood, geel en bruin, maar er is ook nog genoeg groen om u heen. Na een lange boswandeling door de frisse lucht is niets zo fijn dan binnen in uw vakantiehuis op te warmen; optimaal genieten op de parken in Lochem, Markelo en Enter

 
Boek direct uw herfstvakantie
 
Vakantiepark De Lochemse Berg
Vakantiepark De Lochemse Berg

Vakantiepark De Lochemse Berg

De Lochemse Berg is een prachtig gelegen, kleinschalig park in de Gelderse Achterhoek. Hier vindt u nieuwe 4-persoons lodges op ruime kavels aan het water.
Vakantiepark Hessenheem
Vakantiepark Hessenheem

Vakantiepark Hessenheem

Bij het mooie plaatsje Markelo ligt Vakantiepark Hessenheem, prachtig verscholen in een bosrijke omgeving. Het park biedt 4- tot 6-persoons lodges met een ruime tuin en terras.

Vakantiecentrum 't Schuttenbelt

Midden in de prachtige natuur van Twente vindt u dit vakantiecentrum, waar u kunt verblijven in luxe boslodges of in ruime groepsaccommodaties.